Umami Veggie Cardamom

Umami Veggie Cardamon

Ingrediënten:
Kant en klare Umami – Veggie Cardamom

Garnering:
Tomaat, rode ui, pijnboompitten,

Bereidingswijze:
U hoeft de Umami alleen maar te ontdooien, in porties van het gewenste formaat of vorm te snijden en warm of koud te serveren als toevoeging aan een bestaand gerecht, borrelhapje, voorgerecht, amuse of hartig tussendoortje. U gebruikt alleen wat u nodig heeft en de volgende portie(s) bewaart u in de diepvries. De Umami wordt geleverd als plaat van 40 x 26 cm, die u afhankelijk van gebruiksmoment en toepassing zelf in kleinere porties kunt verdelen.

Suggestie:
Snijd de Veggie Cardamom  Umami in rondjes met een kookring  van 3 tot 5 cm en halveer deze. Beleg de onderste plak van de Umami Sandwich met  tomaatplakjes en rode ui en strooi een aantal gebruneerde pijnboompitten op.  Plaats de andere helft erop en decoreer deze met een paar krullen rode ui. Met een mooie bijpassende steker erin creëert u een overheerlijke Umami Sandwich – lekker als borrelhapje of als hartig tussendoortje.

Product die bij dit recept past

Benieuwd naar meer recepten en inspiratie?

Op onze recepten pagina staan recepten die speciaal zijn bedacht voor onze verschillende soorten ready-to-fill patisserie. Daarnaast hebben we variërende serveersuggesties voor verschillende gelegenheden ontwikkeld.

Recepten Smilde Bakery