Umami Seaweed Sensation

Umami Seaweed Sensation

Ingrediënten:
Kant en klare Umami – Seaweed Sensation

Garnering:
Gerookte Zalm of andere vette vis, sesamzaadjes, dille, mayonaise , lente ui

Bereidingswijze:
U hoeft de Umami alleen maar te ontdooien, in porties van het gewenste formaat of vorm te snijden en warm of koud te serveren als toevoeging aan een bestaand gerecht, borrelhapje, voorgerecht, amuse of hartig tussendoortje. U gebruikt alleen wat u nodig heeft en de volgende portie(s) bewaart u in de diepvries. De Umami wordt geleverd als plaat van 40 x 26 cm, die u afhankelijk van gebruiksmoment en toepassing zelf in kleinere porties kunt verdelen.

Suggestie:
Snijd de Seaweed Sensation Umami in rechthoekjes  en halveer deze. Beleg de onderste plak van de Umami Sandwich met  gerookte zalm of een andere vette vis en besprenkel deze met geroosterde sesamzaadjes. Plaats de andere helft erop en decoreer deze met een druppel dille mayonaise en fijn gesneden stukjes lente ui. Met een mooie bijpassende steker erin creëert u een overheerlijke Umami Sandwich – lekker als borrelhapje of als hartig tussendoortje.

 

Product die bij dit recept past

Benieuwd naar meer recepten en inspiratie?

Op onze recepten pagina staan recepten die speciaal zijn bedacht voor onze verschillende soorten ready-to-fill patisserie. Daarnaast hebben we variërende serveersuggesties voor verschillende gelegenheden ontwikkeld.

Recepten Smilde Bakery