Umami Goatcheese in Spring

Umami Goatcheese in Spring

Ingrediënten:
Kant en klare Umami – Goatcheese in Spring

Garnering:
Geitenkaas, walnoot, honing, bieslook, mayonaise van tuinkruiden

Bereidingswijze:
U hoeft de Umami alleen maar te ontdooien, in porties van het gewenste formaat of vorm te snijden en warm of koud te serveren als toevoeging aan een bestaand gerecht, borrelhapje, voorgerecht, amuse of hartig tussendoortje. U gebruikt alleen wat u nodig heeft en de volgende portie(s) bewaart u in de diepvries. De Umami wordt geleverd als plaat van 40 x 26 cm, die u afhankelijk van gebruiksmoment en toepassing zelf in kleinere porties kunt verdelen.

Suggestie:
Snijd de Goatcheese in Spring Umami in driehoekjes (of iedere andere gewenste vorm) en halveer deze. Beleg de onderste plak van de Umami Sandwich met een dun plakje geitenkaas met geroosterde walnoot en een beetje honing.  Plaats de andere helft erop en decoreer deze met een druppel tuinkruiden mayonaise en leg daar een sprietje bieslook op. Met een mooie bijpassende steker erin creëert u een overheerlijke Umami Sandwich – lekker als borrelhapje of als hartig tussendoortje.

Product die bij dit recept past

Benieuwd naar meer recepten en inspiratie?

Op onze recepten pagina staan recepten die speciaal zijn bedacht voor onze verschillende soorten ready-to-fill patisserie. Daarnaast hebben we variërende serveersuggesties voor verschillende gelegenheden ontwikkeld.

Recepten Smilde Bakery