Schelp Panna cotta en mango passievrucht

Schelp Panna cotta en mango passievrucht

Ingrediënten Panna cotta:
6g gelatine
320g room
40g suiker
1 vanille stokje
30g amandel marsepein

Ingrediënten mango passievrucht compote:
500g mangoblokjes
250g mangopuree
250g abrikozen confiture
100g passievrucht vers

Bereidingswijze panna cotta:
1) Week de gelatine in koud water.
2) Breng de room aan de kook samen met de suiker, de vanille en de amandel marsepein.
3) Verwijder vervolgens de vanillestok en voeg de geweekte
gelatine toe. Mix en laat even staan.

Bereidingswijze mango passievrucht compote:
Mix alle ingrediënten en verwerk direct.

BENIEUWD NAAR MEER RECEPTEN EN INSPIRATIE?

Op onze recepten pagina staan recepten die speciaal zijn bedacht voor onze verschillende soorten ready-to-fill patisserie. Daarnaast hebben we variërende serveersuggesties voor verschillende gelegenheden ontwikkeld.

Ga naar de recepten pagina