Schelp met vanille creme en aardbei

Schelp met vanille creme en aardbei

Ingrediënten:
800g room
5g gelatine
1 vanille stokje
verse aardbeien
Gekonfijte citroenschil ter decoratie
Pistache nootjes ter decoratie
Hagelschuim ter decoratie

Bereidingswijze:
1) Week de gelatine in koud water.
2) Breng de room samen met de vanille aan de kook
3) Los na ± 10 min. de gelatine er in op
4) Vermeng de chocolade met de room
5) Minimaal 12 uur laten rijpen.
6) Voor gebruik de room licht opslaan m.b.v. een garde.
7) Decoreren met de pistache, citroenschil en hagelschuim.

BENIEUWD NAAR MEER RECEPTEN EN INSPIRATIE?

Op onze recepten pagina staan recepten die speciaal zijn bedacht voor onze verschillende soorten ready-to-fill patisserie. Daarnaast hebben we variërende serveersuggesties voor verschillende gelegenheden ontwikkeld.

Ga naar de recepten pagina