Schelp bitterkoekjes

Schelp bitterkoekjes

Ingrediënten:
Schelp Pruvé
Korstschelp en reuzeschelpen
Appelchips*
Appelrozijnencompôte**
Bitterkoekjes
Bavaroise
Stukjes bitterkoek
Slagroom couverture

Bereidingswijze:
Schelp instrijken met chocolade couverture. Vullen met de bitterkoekjes
bavaroise en in het midden van de schelp in een ronde cirkel de appelrozijnencompôte aanbrengen.
Rondom decoreren met royale rosetten slagroom en afwerken met partjes bitterkoek en appelchips.

* Appelschijfjes door het suikerwater halen en drogen in een flauwe oven.
** Boter, suiker en kaneel in de koekepan, dan stukjes appel en rozijnen en wat calvados, dit geheel garen en daarna wat koudbindmiddel er aan toevoegen.

BENIEUWD NAAR MEER RECEPTEN EN INSPIRATIE?

Op onze recepten pagina staan recepten die speciaal zijn bedacht voor onze verschillende soorten ready-to-fill patisserie. Daarnaast hebben we variërende serveersuggesties voor verschillende gelegenheden ontwikkeld.

Ga naar de recepten pagina