Schelp aardbei basilicum

Schelp aardbei basilicum

Ingrediënten Basilicum cremeux:
110g basilicum siroop
2,8g gelatine
275g room
84g witte chocolade
150g mascarpone

Ingrediënten Balsamico siroop:
6,5g basilicumblaadjes
20g water
8,7g limoen puree
7g suiker

Bereidingswijze Basilicum cremeux:
1) Los de gelatine op in koud water
2) Verwarm de room, los de gelatine en witte chocolade hier in op
3) Voeg de mascarpone toe samen met de basilicum siroop en zeef het mengsel
4) Laat ± 12 uur rijpen om vervolgens zalvig/luchtig te mengen om te gebruiken

Bereidingswijze Balsamico siroop:
1) Water, limoen puree en suiker koken
2) Afkoelen ± 7°C verse basilicum blaadjes toevoegen en pureren

Werk af met verse aardbeien

BENIEUWD NAAR MEER RECEPTEN EN INSPIRATIE?

Op onze recepten pagina staan recepten die speciaal zijn bedacht voor onze verschillende soorten ready-to-fill patisserie. Daarnaast hebben we variërende serveersuggesties voor verschillende gelegenheden ontwikkeld.

Ga naar de recepten pagina