Roomhoorn Zwitserse room & limoen

Roomhoorn Zwitserse room & limoen

Ingrediënten:

Roomhoorns (10 stuks)
Melk 250g
Limoensap 35g
Limoenrasp 7g
Vanillestokje
Suiker 64g
Eigeel 71g
Roompoeder 28g
Slagroom 200g
Hagelschuim of sneeuwschuim 40g
Lemon curd 30g
Geconfijte limoen

Bereidingswijze:

Zwitserse room limoen: Verwarm de melk, limoensap, en limoenrasp samen met 36g suiker. Meng de roompoeder met de overige suiker en eigeel, en voeg melk toe. voeg de mengsels samen en kook tot 100°C (zoals een custard), en laat afkoelen. Meng voorzichtig met de slagroom.
Vul de roomhoorns met het mengsel en decoreer met de lemon curd, geconfijte limoen, en meringue decoratie.

BENIEUWD NAAR MEER RECEPTEN EN INSPIRATIE?

Op onze recepten pagina staan recepten die speciaal zijn bedacht voor onze verschillende soorten ready-to-fill patisserie. Daarnaast hebben we variërende serveersuggesties voor verschillende gelegenheden ontwikkeld.

Ga naar de recepten pagina