Roomhoorn mango

Roomhoorn mango

Ingrediënten:
Roomhoorns
Kokosmelk 725g
Eigeel 145g
Suiker 123g
Limoenschil 7g
Mango (in partjes gesneden)
Chocolade decoratie (Dobla)

Bereidingswijze:
Kokos crème brulée: Verwarm de kokosmelk met de limoenschil. Klop het eigeel en de limoenschil licht tot het luchtig is en schep door het mengsel. Verhit het mengsel tot 84°C. Schep het mengsel in de roomhoorns.

Decoratie:
Decoreer de bovenkant van de roomhoorns met mangopartjes en wat stukjes chocolade. Strooi wat limoenschil of passievrucht op de mango voor een frisse touch.

Benieuwd naar meer recepten en inspiratie?

Op onze recepten pagina staan recepten die speciaal zijn bedacht voor onze verschillende soorten ready-to-fill patisserie. Daarnaast hebben we variërende serveersuggesties voor verschillende gelegenheden ontwikkeld.

Ga naar de recepten pagina