Reuzeschelp Chocoladetaart Sinaasappel

Reuzeschelp Chocoladetaart Sinaasappel

Ingrediënten:
Grote schelpen
Amandelspijs 131g
Boter 78g
Sinaasappelzest 13g
Eidooier 65g
Eiwit 327g
Suiker 111g
Chocolade (72%) 275g

Bereidingswijze:
Sinaasappel-chocoladebiscuit: Smelt de boter samen met de sinaasappelzest.
Meng dit met de gesmolten chocolade en verwarm samen tot 50ºC.
Meng de amandelspijs samen met de eidooiers, voeg aan het bovenstaande
toe. Klop de eiwit samen met de suiker tot het stijf is. Meng voorzichtig met het bovenstaande mengsel en verdeel over de taartbodem. Afbakken op 160ºC ± 20 minuten.

Afwerking:
Werk de taart af met sinaasappelpartjes, merengue drops en gekonfijte sinaasappelschil.

BENIEUWD NAAR MEER RECEPTEN EN INSPIRATIE?

Op onze recepten pagina staan recepten die speciaal zijn bedacht voor onze verschillende soorten ready-to-fill patisserie. Daarnaast hebben we variërende serveersuggesties voor verschillende gelegenheden ontwikkeld.

Ga naar de recepten pagina