Reuzeschelp Appel Frangipane taart

Reuzeschelp Appel Frangipane taart

Ingrediënten:
750g spijs (zonder ei)
120g roomboter
4g limoen zest
130g eieren
175g groene appelpuree
25g limoen puree
Granny Smith appels

Bereidingswijze:
1. Spijs, roomboter en limoen zest luchtig kloppen
2. In 3 etappes de groene appel, limoen puree en ei toevoegen
3. Vervolgens verder kloppen tot gewenst gebruik
4. Granny Smith appels in zeer fijne plakjes snijden
5. Uitwaaieren over de frangipane
6. Besprenkelen met citroensap en suiker
7. Schroei in een hete oven af
8. Werk na afkoelen af met toefjes room

Benieuwd naar meer recepten en inspiratie?

Op onze recepten pagina staan recepten die speciaal zijn bedacht voor onze verschillende soorten ready-to-fill patisserie. Daarnaast hebben we variërende serveersuggesties voor verschillende gelegenheden ontwikkeld.

Ga naar de recepten pagina