Reuzeschelp Abrikozen Pistache

Reuzeschelp Abrikozen Pistache

Ingrediënten Crème patisserie pistache:
150g suiker
600g melk
50g custard poeder
38g eidooiers
19g pistache paté
Abrikozen

Bereidingswijze:
1. Verwarm de melk samen met de suiker
2. Meng custard poeder met de resterende suiker en eidooiers
3. Voeg het aan het bovenstaande toe
4. Kook het geheel af als een custard room
5. Voeg vervolgens de pistache paté toe en emulgeer
6. Abrikozen in zeer fijne plakjes snijden
7. Uitwaaieren over de crème patisserie
8. Besprenkelen met citroensap en suiker
9. Schroei in een hete oven af
5) Werk na afkoelen af met pistache nootjes

BENIEUWD NAAR MEER RECEPTEN EN INSPIRATIE?

Op onze recepten pagina staan recepten die speciaal zijn bedacht voor onze verschillende soorten ready-to-fill patisserie. Daarnaast hebben we variërende serveersuggesties voor verschillende gelegenheden ontwikkeld.

Ga naar de recepten pagina