Open Vlaaien Tropical Zon

Open Vlaaien Tropical Zon

Samenstelling
Van de Leur Vlaaitjes
Unifine Delifruit Tropical
Tropical coulis
Witte chocolademousse

Tropical coulis
150 g siroop (1 kg suiker + 1 l water)
500 g Unifine Delifruit Tropical
12 g gelatinepoeder

Werkwijze
De gelatinelaten smelen in de warme siroop (45 °C). De siroop met de Delifruit Tropical mengen.

Opbouw
De Delifruit Tropical vullen in een ronde siliconen vorm. De witte chocolademousse toevoegen. Na invriezen, uit de vorm halen en glaceren met een spiegel. Op het merk Van de Leur Vlaaitje aanbrengen en de randen decoreren met amandelen.

Producten die bij dit recept passen

Benieuwd naar meer recepten en inspiratie?

Op onze recepten pagina staan recepten die speciaal zijn bedacht voor onze verschillende soorten ready-to-fill patisserie. Daarnaast hebben we variërende serveersuggesties voor verschillende gelegenheden ontwikkeld.

Recepten Smilde Bakery