Open Vlaaien Rabarber met Streuzel

Open Vlaaien Rabarber met Streuzel

Samenstelling
Van de Leur Vlaaitjes
Unifine Delifruit Rabarber
Streuzel

Streuzel
150 g boter
150 g suiker
200 g meel
Mix van 4 spijzen (niet verplicht)

Werkwijze
Alle ingrediënten mengen totdat u kleine bolletjes heeft. Afbakken in 15 min. op 160°C en laten afkoelen.

Opbouw
Een laagje Streuzel in een cirkel-vorm aanbrengen. Er bovenop de Delifruit Rabarber toevoegen en hier bovenop Streuzel aanbrengen. Afbakken in 20 min. op 220°C. Na het bakken, laten afkoelen, uit de cirkel halen en aanbrengen op het Van de Leur Vlaaitje. Decoreren met poedersuiker.

Producten die bij dit recept passen

Benieuwd naar meer recepten en inspiratie?

Op onze recepten pagina staan recepten die speciaal zijn bedacht voor onze verschillende soorten ready-to-fill patisserie. Daarnaast hebben we variërende serveersuggesties voor verschillende gelegenheden ontwikkeld.

Recepten Smilde Bakery