Open Vlaaien Kerstbollen

Open Vlaaien Kerstbollen

Werkwijze:
– Vul de flexibele vormen met bavarois. U kunt door de bavarois wat vulling mengen, dit geeft een mooi effect. Vries deze vervolgens in.
– Zet de voorbereide bavaroisbollen op het vlaaitjes.
– Spuit hieromheen een ring dopjes van slagroom.
– Breng bovenop de bol een simpele decoratie aan. Voor de Kerstdagen is het leuk om met kleuren te werken in goud, zilver of koper.

Tips!

– Eenvoud werkt het beste bij deze vorm, variatie in decoratie geeft veel verschillende producten.
– De vlaatjes met bol kunnen gemakkelijk op voorraad gezet worden in de vriezer, tijdens de eindejaarsdrukte kunnen deze zo gepakt en snel gedecoreerd worden.
– Leuke verrassing voor uw klant: “verstop” een Kerst Petit Four in het vlaaitje.
– U kunt deze afwerksuggestie op verschillende halffabrikaten toepassen, bijvoorbeeld op zowel Open Vlaaien, Chocoroombodems als Kwarkvlaaibodems van Van de Leur, maar ook op een rond Vlegeltje.
– En natuurlijk hoeft u niet alleen kleine Kerstbollen te maken, maar dit kan ook perfect toegepast worden op grotere vlaaibodems.

Product die bij dit recept past

Benieuwd naar meer recepten en inspiratie?

Op onze recepten pagina staan recepten die speciaal zijn bedacht voor onze verschillende soorten ready-to-fill patisserie. Daarnaast hebben we variërende serveersuggesties voor verschillende gelegenheden ontwikkeld.

Recepten Smilde Bakery