Open Vlaaien Herfstpalet

Open Vlaaien Herfstpalet

Werkwijze:
– Spuit royale doppen vanille-bavarois op de vlaai, bedek hiermee de gehele bodem.
– Geleer het fruit en leg dit op de doppen bavarois.
– Breng de rest van de decoraties op een speelse, vrije manier op, zodat er een kleurrijk palet ontstaat.
– Hak de meringue fijn, zodat er fris gekleurde kruimels ontstaan, en voeg deze toe op de vlaai.

Tips!

– Het uiterlijk komt het best tot uiting wanneer de decoratie met de vrije hand wordt opgebracht, de kracht zit in het ontbreken van symmetrie en het robuuste karakter.
– Door de vlaai licht met poedersuiker te bestrooien krijg je een mooi winters effect.
– Probeer ook te variëren met verschillende smaken en kleuren bavaroise.

Producten die bij dit recept passen

Benieuwd naar meer recepten en inspiratie?

Op onze recepten pagina staan recepten die speciaal zijn bedacht voor onze verschillende soorten ready-to-fill patisserie. Daarnaast hebben we variërende serveersuggesties voor verschillende gelegenheden ontwikkeld.

Recepten Smilde Bakery