Open Vlaaien Hazelnoot

Open Vlaaien Hazelnoot

— Verdeel naar keuze (1) hazelnoot- of (2) walnootstukjes, (3) in likeur gedrenkte gebroken bitterkoekjes op de vlaaibodem. Een (4) kapsel- of (5) gechocolateerde hazelnootschuimplak of (6) een laagje gebonden kersen- of (7) rum rozijnenvulling is ook zeer goed mogelijk.
– Strijk de bodem enigszins bol af met chocolade-slagroom, -mousse of bavarois.|- Druk met een krabber of paletmes zacht op de bolgestreken chocoroom zodat er een onregelmatig oppervlak ontstaat.
– Bestrooien met een mengsel van cacao en gemodificeerde poedersuiker.
– Decoreren met een chocoladedecoratie en een met poedersuiker bestrooid trosje bessen of ander decoratief fruit.

Benieuwd naar meer recepten en inspiratie?

Op onze recepten pagina staan recepten die speciaal zijn bedacht voor onze verschillende soorten ready-to-fill patisserie. Daarnaast hebben we variërende serveersuggesties voor verschillende gelegenheden ontwikkeld.

Recepten Smilde Bakery