Open Vlaaien Kokos Tropical

Open Vlaaien Kokos Tropical

Samenstelling
Van de Leur Vlaaitjes
Unifine Delifruit Tropical
Chibouste crème– kokos banketbakkersroom

Chibouste crème – kokos banketbakkersroom
325 g Meringue Italienne
300 g melk
40 g gelatinepoeder
60 g eigeel
50 g banketbakkersroom in poeder
50 g geraspte kokos
50 g suiker

Werkwijze
Banketbakkersroom maken. Terwijl dit nog lauw is, de gelatine en de Meringue Italienne mengen. Aanbrengen in een cirkel-vorm, Delifruit tropical erin aanbrengen en invriezen. Alles uit de cirkel halen en op het Van de Leur Vlaaitje aanbrengen. Decoreren met suiker en karamelliseren.

Producten die bij dit recept passen

Benieuwd naar meer recepten en inspiratie?

Op onze recepten pagina staan recepten die speciaal zijn bedacht voor onze verschillende soorten ready-to-fill patisserie. Daarnaast hebben we variërende serveersuggesties voor verschillende gelegenheden ontwikkeld.

Recepten Smilde Bakery