Onze merken

Pruvé

Pruvé is het bekende B2B merk van Smilde Bakery. Met meer dan 50 jaar ervaring in de ambachtelijke markt, is Smilde Bakery met haar merk Pruvé de specialist in ‘fill-off’ patisserieproducten en ‘bake-off’ snacks. Grotendeels bladerdeeg en meringue. Daarnaast voert het merk Pruvé ook andere deegsoorten, zoals tarteletten en soezen.

Het merk Pruvé bevat meer dan 500 producten, deels standaard assortiment en deels specifiek ontwikkeld in opdracht van en samenwerking met een klant. Informeer naar de mogelijkheden!

Van de Leur

Sinds 1 januari 2016 maakt Van de Leur deel uit van Smilde Bakery. Van de Leur biedt diepgevroren halffabrikaten op basis van gistdeeg en zanddeeg, zoals haar beroemde Open Vlaaien (vlaaibodems) en Vlegels. Daarnaast staat Van de Leur bekend om haar diepgevroren zoete én hartige banketspecialiteiten, zoals kant-en-klare vlaaien in vele smaken en afmetingen, Petits Fours, allerhande varianten Plaatgebak, Umami’s en Quiches. Van de Leur werkt met een eigen receptuur en gebruikt alleen de beste ingrediënten.

HomeMade: maakt bakken bereikbaar

Met de producten van HomeMade maakt u in een handomdraai de heerlijkste traktaties. Melk, eieren en boter kunt u laten staan, u hoeft alleen water toe te voegen! De producten van HomeMade zijn van ambachtelijke kwaliteit. Al onze heerlijke traktaties hebben de ambachtelijke traditionele smaak. Met HomeMade wordt thuisbakken pas echt genieten!

Co-branding

Co-branding: het merk Pruvé heeft ook een aantal co-branded producten. In samenwerking met grote A-merken hebben wij snacks ontwikkeld, zoals de ‘Vegetarische Saucijs’, het ‘Beemster Kaasbroodje’, de ‘Mora Kipsaté snack’ en het ‘Unox rookworst broodje’.