Nieuwsbericht, 06/03/2019

Royal Smilde Bakery is helemaal on trend op de Bakkersvak!

Royal Smilde Bakery is helemaal on trend op de Bakkersvak!

Gezondheid, plantaardig eten, maar ook extreme guilty pleasures en heerlijke nieuwe smaken die over komen vliegen vanuit de hele wereld; de food wereld is volop in beweging. Ook als bakker zult u dat merken en zijn er genoeg kansen waar u op in kunt spelen. Tijdens de Bakkersvak 2019 zal Pruvé u laten zien hoe u met deze trends mee kunt gaan en er het beste uit kunt halen.

Van de Leur wordt omgedoopt tot Pruvé
Tijdens de Bakkersvak grijpt Royal Smilde Bakery de kans om voor het eerst als één merk zichtbaar te zijn. Vanaf dat moment vallen alle producten van Van de Leur namelijk onder de paraplu van Pruvé. Drie jaar na de overname van het Friese bedrijf heeft Royal Smilde Bakery besloten om de twee merken samen te voegen en verder te gaan als Pruvé. Assortimenten worden samengevoegd en er komt een eenduidige communicatie richting de markt; hiermee is Pruvé helemaal klaar voor de toekomst.

Plant-aardig  
Het aantal vega- en flexitariërs in Nederland en wereldwijd steeds meer toe. Waar het jaren geleden nog een niche markt was, is het tegenwoordig niet meer gek als je er bewust voor kiest om geen of minder vlees en vis te eten. Al een aantal jaren speelt Pruvé hier op in met een assortiment vegetarische broodjes. Tijdens de Bakkersvak zal er nog een product aan de vegetarische familie toegevoegd worden; maar dit keer gaat Pruvé een stapje verder. De nieuwe hartige snack is namelijk niet alleen vega, maar ook vegan. En dat zonder onder te doen aan de vergelijkbare snackvariant waarin wel vlees zit. Kom proeven op de Bakkersvak en we zullen bewijzen dat u het verschil niet eens zult merken!

Sweet dreams are made of this
Ook al uw zoete dromen zullen werkelijkheid worden! Bij Pruvé zullen een aantal nieuwe zoete snacks te proeven zijn. Snacks die lekker zijn, maar ook inspelen op de trend waarbij consumenten toch bewuster bezig zijn en daardoor opzoek zijn naar kleinere porties; tijdens de Bakkersvak kan je het nieuwe Appelovaaltje en de nieuwe Lemon Creamsnack van Pruvé komen proeven.

Daarnaast zal Pruvé ook een nieuwe variant op de roomhoorn laten zien. Deze lekkernij is al jaren één van de populairste producten binnen Royal Smilde Bakery, maar hij is nu in een nieuw jasje stoken. Een ultieme guilty pleasure die uw klanten zeker zullen gaan waarderen. Niets is te gek! Kom naar de stand van Pruvé en laat u verrassen; met de Crazy Creamhorn zal de ‘traditionele’ roomhoorn alle harten van de consument weer gaan veroveren.

Kortom; een bezoekje aan standnummer B116 is zéker de moeite waard. Wij zullen u verzekeren dat u met een lach dé Bakkerij Vakbeurs van Nederland zult verlaten.