Nieuwsbericht, 02/05/2018

Exclusief aardbei-pakket cadeau bij producten van Royal Smilde Bakery via Beko Groothandel

Exclusief aardbei-pakket cadeau bij producten van Royal Smilde Bakery via Beko Groothandel

Exclusief aardbei-pakket cadeau bij producten van Royal Smilde Bakery via Beko Groothandel

De dagen worden alweer iets langer, het weer wordt steeds een stukje beter.. Dat kan maar één ding betekenen: het aardbeienseizoen is weer in volle gang! Daar kan je in de bakkerij natuurlijk genoeg mee. Van verse sloffen en taarten tot schelpen en vlaaien; gevuld met de heerlijke zomerkoninkjes tover je iedere bodem om in heerlijk zomers gebak. Daar krijgen wij geen genoeg van! Omdat de aardbei in bijna iedere bakkerij de komende tijd een hoofdrol speelt, is het natuurlijk ontzettend leuk om ook de consument daarmee te verrassen.

In de bakkerij én thuis aan de slag met de aardbei!

Vanaf 24 april krijgt iedere bakker bij een geselecteerd aantal producten van Pruvé en Van de Leur gratis aardbei pakketten via Beko Groothandel. Ieder pakket bevat 40 zakjes met aardbeizaadjes en POS materiaal om de actie onder de aandacht te brengen in de winkel. Ook is er een digitaal promotiepakket beschikbaar. Met de aardbeizaadjes kan de consument ook thuis aan de slag. Zo kunnen ze hun eigen aardbeituintje kweken!

Voor ieder wat wils

Bij Royal Smilde Bakery kan iedere bakker terecht. Of jou nou vlaaien verkoopt of toch liever voor een knapperige schelp of tartelet gaat; er is voor ieder wat wils. Onder de merken Pruvé en Van de Leur wordt een brede range aan bodems aangeboden.

Naast het huidige assortiment is Smilde ook continue aan het ontwikkelen op het gebied van nieuwe en verbeterde producten. Zo zijn er op de Bakkersvak dit jaar nieuwe harde wener bodems geïntroduceerd die perfect zijn voor de ambachtelijke bakkerij. Deze bodems in 3 maatsoorten doen uiteraard ook mee met deze actie. Daarnaast bestaat het geselecteerde assortiment waarbij deze actie geldt uit een aantal vlaaien, tarteletten en schelpen.

Bestellen of meer informatie?

Bakkers kunnen voor meer informatie of voor het plaatsen van een bestelling terecht bij één van de accountmanagers van Royal Smilde Bakery of Beko Groothandel, of ze kunnen een mail sturen naar j.stiemer@smildebakery.com

Klik hier voor meer informatie en de deelnemende producten