Nieuwsbericht, 22/02/2018

Royal Smilde Bakery op de Bakkersvak

Royal Smilde Bakery op de Bakkersvak

Royal Smilde Bakery op de Bakkersvak
Smilde Bakery gaat sinds februari verder als Royal Smilde Bakery om meer synergie en eenheid te tonen met zusterbedrijven Smilde Foods en Smilde Natura. Ronald Prince, directievoorzitter van Royal Smilde legt uit: ‘Door alle bedrijfsonderdelen duidelijker onder één centrale merknaam Royal Smilde te presenteren geven we uiting aan onze ambities voor de toekomst. Dit sluit aan bij onze plannen voor gezamenlijke groei, innovatie en verdere internationalisatie’.

Tijdens de Bakkersvak zal Royal Smilde Bakery zich voor het eerst presenteren met de nieuwe uitstraling. Dit gaat gepaard met een aantal mooie productintroducties die aansluiten bij de markt, trends en wensen van onze klanten.

Het allereerste bladerdeeg Halal Frikandelbroodje
Royal Smilde Bakery introduceert onder het merk Pruvé het eerste bladerdeeg halalfrikandelbroodje. Hiermee spelen we in op een groeiende vraag vanuit de markt naar halal alternatieven voor populaire Nederlandse snacks. Het frikandelbroodje maakt al meer dan 60 jaar onderdeel uit van de Nederlandse eetcultuur en met een unieke halal receptuur maakt Royal Smilde Bakery deze snack nu voor iedereen toegankelijk.

Het krokante bladerdeeg is gemaakt met speciale halal margarine en de halal kipfrikandel en curry zijn met de beste kruiden goed op smaak gebracht. Het resultaat is een heerlijk en halal frikandelbroodje.

Focus op tarteletten en bodems
Naast het halal frikandelbroodje toont Royal Smilde Bakery tijdens de Bakkersvak een brede range aan tarteletten en bodems. Van ready to fill tot ready to serve; wij hebben voor ieder wat wils. Voor de bakker die graag nog veel eigen creativiteit in een gebakje wil stoppen hebben wij de beste kwaliteit bodems in alle soorten en maten. Voor de bakker die graag van wat meer gemak voorzien wil worden hebben wij bodems die al gevuld zijn met bijvoorbeeld een heerlijke banketbakkersroom, zodat ze alleen nog maar gevuld hoeven te worden met vers fruit of een andere topping. Voor de bakkers die voor snelheid en gemak gaan hebben wij gevulde tarteletten van de beste kwaliteit die alleen nog maar een kleine finishing touch nodig hebben. Hiermee heb je gemakkelijk en snel een heerlijk gebakje zonder onder te doen aan de kwaliteit die jij en jouw klanten verwachten.

Op de Bakkersvak zullen wij een deel van de range tarteletten en bodems die dit jaar worden geïntroduceerd alvast aan jou laten zien en proeven.
Je kunt ons vinden op stand B116!