Mini schelp cassis – blauwe bes – violet

Mini schelp cassis - blauwe bes - violet

Ingrediënten Cassis mousse:
3g gelatinepoeder
20g koud water
100g cassispuree
30g room
30g bosbessensap
25g suiker
220g melk chocolade
230g slagroom

Ingrediënten Violet confituur:
200g blauwe bessenpuree
100g frambozenpuree
150g violetsuiker
4g gelatine
4,5g violet essence

Bereidingswijze Cassis mousse
1) Wel de gelatine in koud water
2) Cassispuree, room, bosbessensap en de suiker aan de kook brengen
3) Los de gelatine hierin op en zeven
4) Meng de chocolade hieronder en vervolgens bij 35°C de room toevoegen

Bereidingswijze Violet confituur:
1) Wel de gelatine in koud water
2) Blauwe bessenpuree, frambozenpuree en de violetsuiker aan de kook brengen tot 102°C los de gewelde gelatine hierin op
3) Vervolgens de violet essence toevoegen

BENIEUWD NAAR MEER RECEPTEN EN INSPIRATIE?

Op onze recepten pagina staan recepten die speciaal zijn bedacht voor onze verschillende soorten ready-to-fill patisserie. Daarnaast hebben we variërende serveersuggesties voor verschillende gelegenheden ontwikkeld.

Ga naar de recepten pagina