Kokos-ananas-limoencake in schelp

Kokos-ananas-limoencake in schelp

INGREDIËNTEN
Fijne suikerschelp 18cm

KOKOSBISCUIT
Boter 75g
Suiker 120g
Amandelpoeder 60g
Kokospoeder 60g
Limoenzest 4g
Eidooier 145g
Bloem 27g
Zout 0,5g
Rum esprit 8g

VICTORIA
Kokos 242g
Suiker 242g
Zout 1g
Eiwit 14g

BEREIDINGSWIJZE
KOKOSBISCUIT
Bloem, suiker, zout, amandelpoeder en kokospoeder droog
mengen en zest (alles op keukentemperatuur).
Dooiers op kamertemperatuur toevoegen.
Warme boter toevoegen.
Partjes ananas in de rum marineren, in biscuit drukken en
vervolgens koelen.
Biscuit in de schelp plaatsen.

VICTORIA
Victoria over de biscuit strooien en vervolgens afbakken op 160°C.