Grote schelp Worteltaart

Grote schelp Worteltaart

Ingrediënten:
Fijne suikerschelp 18 cm

CARROTCAKE
Basterdsuiker 213g
Zout 0,7g
Heel-ei 141g
Mayonaise 135g
Kaneel 3g
Five spices kruiden 4,5g
Koolzuur 8,5g
Patentbloem 209g
Geraspte wortel 186g
Mangoblokjes 68g
Gekarameliseerde walnoot 30g

ROOMKAASCRÈME
Roomkaas 260g
Roomboter 97g
Poedersuiker 97g
Limoensap 39g
Limoenzest 6g

Bereidingswijze:
Carrotcake: Meng witte basterd suiker, zout, heel-ei en mayonaise. Meng alle droge ingrediënten en voeg aan het bovenstaande toe. Meng kort. Vervolgens voeg garnituur toe. Verdeel over de taartbodem. Afbakken op 160ºC ± 20 minuten. Roomkaascrème: Klop de roomboter met de poedersuiker, limoensap en limoenzest. Voeg de roomkaas toe.

Afwerking:
Werk vervolgens de taart af met de roomkaascrème, wortelscheutjes en pistache.

BENIEUWD NAAR MEER RECEPTEN EN INSPIRATIE?

Op onze recepten pagina staan recepten die speciaal zijn bedacht voor onze verschillende soorten ready-to-fill patisserie. Daarnaast hebben we variërende serveersuggesties voor verschillende gelegenheden ontwikkeld.

Ga naar de recepten pagina