Grote schelp Crème Brûlée met Kokos

Grote schelp Crème Brûlée met Kokos

Ingrediënten:
750g kokosmelk
150g eidooiers
125g suiker
0,5 vanillestokje
12g gelatine

Bereidingswijze:
1. Verwarm de kokosmelk samen met de vanille
2. Meng de eidooiers samen met de suiker
3. Voeg aan het bovenstaande toe en verwarm tot 84° C
4. Koel het bovenstaande mengsel direct af tot 60° C
5. Voeg de gewelde gelatine toe

Brûlee:
1. Bestrooi de crème met rietsuiker en brand m.b.v. en gasbrander
2. Decoreer met diverse plakjes mango en meringue drops

BENIEUWD NAAR MEER RECEPTEN EN INSPIRATIE?

Op onze recepten pagina staan recepten die speciaal zijn bedacht voor onze verschillende soorten ready-to-fill patisserie. Daarnaast hebben we variërende serveersuggesties voor verschillende gelegenheden ontwikkeld.

Ga naar de recepten pagina