Florentine carameltaart

Florentine carameltaart

INGREDIËNTEN
Fijne suikerschelp 18cm

FRANGIPANE
Spijs 225g
Eidooier 112,5g
Boter 112,5g

FLORENTINE CARAMEL
Suiker 116g
Glucose 66g
Boter 66g
Room 33g
Amandelen 83g
Pistachenoten 33g
Pecannoten 33g
Gekonfijte kersen 40g
Gekonfijte sinaasappel 20g

BEREIDINGSWIJZE
FRANGIPANE
Meng de eidooier voorzichtig samen met de spijs.
Voeg vervolgens gesmolten boter toe.
Smeer met behulp van een spatel ±80 gram frangipane in de taartbodem.

FLORENTINE CARAMEL
Suiker, glucose, boter en room aan de kook brengen.
De noten en het gekonfijte fruit hieronder door mengen.
Deze massa voorzichtig over de frangipane verdelen en afbakken op 170ºC.