Chocovlaaitjes

Chocovlaaitjes

Werkwijze:

– Verdeel naar keuze (1) hazelnoot- of (2) walnootstukjes, (3) in likeur gedrenkte gebroken bitterkoekjes op de vlaaibodem. Een (4) kapselplakje of (5) een laagje gebonden kersen- of (7) rum rozijnenvulling is ook zeer goed mogelijk.
– Strijk de bodem enigszins bol af met chocoladeroom.
– Druk met een krabber of paletmes op de bolgestreken chocoroom zodat er een onregelmatig patroon ontstaat.
– Decoreer de vlaaibodem met gebroken bitterkoekjes, hazelnootstukjes of gebroken merengue (druppels of staafjes) en lijntjes chocolade.
– Eventueel een rozetje slagroom opspuiten en decoreren met een chocoladegalletje.

Producten die bij deze afwerksuggestie passen

Benieuwd naar meer recepten en inspiratie?

Op onze recepten pagina staan recepten die speciaal zijn bedacht voor onze verschillende soorten ready-to-fill patisserie. Daarnaast hebben we variërende serveersuggesties voor verschillende gelegenheden ontwikkeld.

Recepten Smilde Bakery