Bloemschelp Oma’s appelcake

Bloemschelp Oma's appelcake

Ingrediënten:
Pruvé bloemschelpen 20 stuks
Plakjes/blokjes cake 20 stuks
Appels (bijvoorbeeld Granny Smith) 10 stuks

VANILLEROOM MET KANEEL
Crème Pâtissière M (verhouding 1:0,4) 500g
Kaneel of kaneelgranules
Frisse appels (Granny Smith)

Bereidingswijze:
Vanilleroom met kaneel: Meng de Crème Pâtissière en de kaneel tot een gelijkmatige crème.

Afwerking:
Vanilleroom met kaneel: Snij de appel in blokjes en leg dit op de room en leg er een plakje cake op. Garneer de schelp naar eigen inzicht af met bv. met een rozet slagroom met stukjes appel en Oma’s cake.

BENIEUWD NAAR MEER RECEPTEN EN INSPIRATIE?

Op onze recepten pagina staan recepten die speciaal zijn bedacht voor onze verschillende soorten ready-to-fill patisserie. Daarnaast hebben we variërende serveersuggesties voor verschillende gelegenheden ontwikkeld.

Ga naar de recepten pagina