Bloemschelp After Eight

Bloemschelp After Eight

Ingrediënten:
Pruvé bloemschelpen 20 stuks
Chocolaatjes 20 stuks
Muntblaadjes 20 stuks

VANILLEROOM
Crème Pâtissière M (verhouding 1:0,4) 500g
Chocolade met mintsmaak 150g
Slagroom (lobbig geslagen) 300g

Bereidingswijze:
Vanilleroom: Sla de slagroom lobbig. Meng de Crème Pâtissière en de slagroom tot een gelijkmatige crème.

Afwerking:
Vul de schelp met de vanilleroom met mintsmaak. Spuit op de room een rozet slagroom en decoreer naar eigen inzicht af met bijvoorbeeld chocolade krullen en muntblaadje (of met after eight chocolade).

BENIEUWD NAAR MEER RECEPTEN EN INSPIRATIE?

Op onze recepten pagina staan recepten die speciaal zijn bedacht voor onze verschillende soorten ready-to-fill patisserie. Daarnaast hebben we variërende serveersuggesties voor verschillende gelegenheden ontwikkeld.

Ga naar de recepten pagina