Recept bladerdeeg met perzik, passievrucht en abrikoos

Reuzeschelp met perzik, passievrucht en abrikoos

 

Ingrediënten perzik passie coulis:
175g perzik puree
25g vruchtvlees van passievrucht
25g honing
100g neutrale gelei
100g abrikozen confiture

Ingrediënten abrikoos mousse:
650g room
100g abrikoos puree
50g bitterkoekspijs
5g gelatine
1 vanillestokje
210g witte chocolade

Bereidingswijze Perzik passie coulis:
1. Neutrale gelei met de abrikozen confiture aan de kook brengen
2. Na het afkoelen, resterende ingrediënten daaronder mengen

Bereidingswijze Abrikoos mousse:
1. Week de gelatine in koud water.
2. Breng de room samen met de vanille, abrikoos puree en bitterkoekspijs aan de kook
3. Los na ± 10 min. de gelatine er in op
4. Vermeng de chocolade met het bovenstaande en zeef het geheel
5. Minimaal 12 uur laten rijpen.
6. Voor gebruik de room licht opslaan m.b.v. een garde

Benieuwd naar meer recepten en inspiratie?

Op onze recepten pagina staan recepten die speciaal zijn bedacht voor onze verschillende soorten ready-to-fill patisserie. Daarnaast hebben we variërende serveersuggesties voor verschillende gelegenheden ontwikkeld.

Recepten Smilde Bakery