Halve maanschelp met banaan, ananas en kokos

Halve maanschelp met banaan, ananas en kokos

Ingrediënten Crème patisserie banaan/kokos:
450g kokosmelk
150g banaanpuree
150g suiker
50g custard poeder
38g eidooiers
400g slagroom
10g gelatine

Ingrediënten Ananas compote:
500g ananas blokjes
500g abrikozen confiture
100g ananaspuree

Bereidingswijze Crème patisserie banaan/kokos:
1. Verwarm de kokosmelk en de banaanpuree samen met de helft van de suiker
2. Meng custard poeder met de resterende suiker en eidooiers
3. Voeg het aan het bovenstaande toe
4. Kook het geheel af als een custard room
5. Voeg bij 60 °C de gewelde gelatine toe en bij de 30 °C de luchtig geslagen slagroom

Bereidingswijze Ananas compote:
1. Mix alle ingrediënten en verwerkt direct

BENIEUWD NAAR MEER RECEPTEN EN INSPIRATIE?

Op onze recepten pagina staan recepten die speciaal zijn bedacht voor onze verschillende soorten ready-to-fill patisserie. Daarnaast hebben we variërende serveersuggesties voor verschillende gelegenheden ontwikkeld.

Ga naar de recepten pagina