Bitterkoekjes-amarenencake in schelp

Bitterkoekjes-amarenencake in schelp

INGREDIËNTEN
Fijne suikerschelp 18cm

AMARENEN KERSSPIJS
Spijs 500g
Amarenen kers sap 50g
Amarenen kers stukjes 75g

BITTERKOEKJESCAKE
Ei 83g
Eidooier 28g
Basterdsuiker 55g
Suiker 55g
Citroenrasp 11g
Boter 111g
Zout 1g
Beslagbloem 111g
Gehakte bitterkoekjes 44g

BEREIDINGSWIJZE
AMARENEN KERSSPIJS
Alle ingrediënten mengen en verdelen over de bodem van de schelp.

BITTERKOEKJESCAKE
Ei, eidooier, suikers, citroenrasp en zout mengen en au bain-marie verwarmen.
Vervolgens opkloppen, en de gezeefde bloem doorspatelen. Dan de gesmolten boter doorspatelen en ten slotte de gehakte bitterkoekjes toevoegen.
Vervolgens doseren over de amarenen kersspijs om vervolgens af te bakken op 150°C.