Onze bakkerijproducten

Wij hebben een assortiment van ruim 500 bakkerijproducten voor de professionele en consumentenmarkt. Variërend van zoete en hartige taartbodems uit bladerdeeg, zanddeeg en gistdeeg, snacks, tot meringue decoraties en taart componenten en bakmixen.

Onze producten staan voor consistent ambachtelijke kwaliteit, gericht op het verleiden van de consument en het gemakkelijk bereiden door onze klanten.

Surf hieronder voor ons volledige aanbod en aarzel niet om contact met ons op te nemen voor vragen.

Fill & Serve

Fill & Serve staat voor onze reeks aan taartbodems en schuimplakken. De taartbodems zijn beschikbaar in zoet en hartig, alle typen degen zoals bladerdeeg, gistdeeg en zanddeeg en in alle denkbare formaten en vormen. Ze kunnen extra worden afgebakken of direct worden geserveerd.

Thaw & Serve

Met de Thaw & Serve banketspecialiteiten van Van de Leur en Pruvé heeft u het kant-en-klare banket en gebak in een handomdraai geserveerd. U hoeft de producten slechts te ontdooien en kunt ze daarna direct serveren.

Bake & Serve

Onze snacks kunnen we zowel gebakken als ongebakken bevroren aanbieden. Onze snacks worden in heel Nederland gewaardeerd; de nummer 1 appelflap en saucijzenbroodje van Nederland komen van Smilde!

Ready to Serve

Naast producten om zelf af te werken hebben we ook een ruime keuze aan producten die u uw klanten zo voor kan zetten. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke meringue bol voor bij het dessert, of Turko hazelnoten om uw producten mee te decoreren.

Mix & Serve

Met onze bakmixen biedt Smilde Homebaking makkelijke recepten aan voor zowel de Retail als de Foodservicemarkt. Zo maakt Smilde Homebaking bakken gemakkelijk en voor iedereen bereikbaar! In Retail voeren we het merk HomeMade en in de Foodservicemarkt voeren we ons nieuwe merk: HomeMade Professional. Uiteraard zijn ook private label concepten bespreekbaar.