Aardbeien & Bavaroise Slof nieuwe style

Aardbeien & Bavaroise Slof nieuwe style

INGREDIËNTEN

Roomboter sloffen amandelspijs of vlegels rechthoek

 

AARDBEIENBAVAROISE

1125 gr Alaska express aardbei 

625 gr lauwwarm water

2500 gr Slagroom ongezoet

 

Weeg de grondstoffen af. Meng het poeder met het water tot een glad geheel. Klop de slagroom lobbig en voeg deze toe aan de aardbeienbasis.

 

DECORATIE

720 gr verse aardbeien

700 gr Decorgel neutraal

50 stuks decoratie naar keuze

 

WERKWIJZE

Spuit m.b.v. een grote spuitmond de bavaroise aan de zijkant van de sloffenbodem Strijk m.b.v. een grote krabber of plaatmes de bavaroise glad af naar de binnenkant en vries deze in. Garneer de open ruimte naast de bavaroise af met verse aardbeien en geleer deze met blanke gelei af. Decoreer met de decoraties.

Benieuwd naar meer recepten en inspiratie?

Op onze recepten pagina staan recepten die speciaal zijn bedacht voor onze verschillende soorten ready-to-fill patisserie. Daarnaast hebben we variërende serveersuggesties voor verschillende gelegenheden ontwikkeld.

Ga naar de recepten pagina